Design & trendit
Design & trendit

Tämä on meidän Electrolux Design DNA

Onnistunut design ei ole sattumaa. Design DNA Elements on sarja, joka sukeltaa yhdeksään avainkomponenttiin, jotka tekevät Electroluxista erottuvan ja houkuttelevan kuluttajia ja kaikkia heidän aistejaan kohtaan.

 

"Design on avain Electroluxia edustavien mahtavien kokemusten luomiseen", sanoo suunnittelija Terence Tan.

 

"Kun siirrämme painopisteemme käyttäjäkokemukseen, meidän on vedottava kaikkiin kuluttajien aisteihin", hän sanoo. "Electrolux Design DNA tarjoaa puitteet moniaististen kokemusten luomiseen, jotka ovat inhimillisempiä ja kestävämpiä sekä fyysisesti että digitaalisesti. Tämä sarja on luotu esittelemään tätä suunnittelukehystä ja osoittamaan, kuinka ne vaikuttavat suunnitteluprosesseihimme ja viime kädessä tuotteisiimme."

 

Suunnittelijamme jakavat intohimonsa ja näkemyksensä kanssasi ja toivottavasti he inspiroivat uusia ajattelumalleja näiden elementtien osalta suunnittelusi yhteydessä.

Aloitamme Design DNA Elements -sarjan valoa käsittelevillä postauksilla. Pysy kuulolla ja muista kutsua kollegasi tälle kanavalle – erityisesti ne, jotka elävät ja hengittävät designia!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • Electrolux Design DNA - Valo

    Electroluxin suunnittelija Martin Svalander vie sinut todella valaisevalle matkalle. Tutustu siihen, miten hänen henkilökohtaiset inspiraatiot ja ammattimaiset menetelmät muodostavat hänen lähestymistavan tärkeään, mutta usein aliarvioituun suunnitelun osa-alueeseen eli valoon.

  • Electrolux Design DNA - Grafiikka

    Kotimme keittiötuotteet ovat jatkuvassa kehityksessä yhteyksien ja vuorovaikutusten osalta. Emme enää käytä niitä vain perinteisinä työkaluina vaan koemme ne myös älykkäinä designtuotteina kodeissamme.

  • Electrolux Design DNA - Materiaali

    Kaikki ympärillämme olevat materiaalit kommunikoivat paljon enemmän kuin luulemme. Ne herättävät meissä ajatuksia niiden takana olevista tekijöistä.

Ota yhteyttä

Asiantuntijatiimimme on omistautunut auttamaan sinua sekä muuttamaan visiosi merkittäviksi saavutuksiksi.