Design & trendit
Design & trendit

Electrolux Design DNA - Muoto

Muotojen, kuten puhtaiden linjojen ja silhouettien tarkoitus on rakentaa harmonisia suhteita esineiden, käyttäjien ja niiden ympäristöjen välille.

Muotojen, kuten puhtaiden linjojen ja silhouettien tarkoitus on rakentaa harmonisia suhteita esineiden, käyttäjien ja niiden ympäristöjen välille.

Electroluxin suunnittelijat Anna-Karin Grey ja Per Petersson kertovat meille lisää muodoista, joka on yksi Design DNA -elementti. Tutustu, miten sovellukset kommunikoivat tuotteiden kanssa samalla, kun ne parantavat ympäristöään ja luovat ajattoman sekä kokonaisvaltaisen kokemuksen.

"Muodot herättävät minussa tunteita, joihin liittyy kaikki aistit", kertoo Anna-Karin ja Per kysyy "Mitä tuote tekee? Miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa? Miten ihmiset kokevat sen?"

Muodot ovat niin paljon enemmän kuin pelkkä ulkokuori ja mittasuhteet. Electroluxin suunnittelijat Per Peterson ja Anna-Karin Gray kertovat, että heille muodot ovat olennainen osa käyttäjäkokemusta, joka kommunikoi tuotteen luonnetta.

Electroluxilla muotoja on ajateltu veistoksellisista ja arkkitehtuurisista näkökulmista. Pienemmille keittiötuotteille mittakaava ja ilmaisu ovat avainasemassa. Suurempien laitteiden osalta keskiössä ovat linjat, rakenne, mittasuhteet ja perspektiivit.

Lue lisää

On tärkeää ymmärtää, että näillä esineillä on suhde ympäristöönsä. Esimerkiksi keittiöihin on olemassa luonnollisia arkkitehtuurisia linjoja, jota tuotteiden tulee seurata. Siksi monet teistä, suunnittelijoista ja arkkitehdeistä, olette keskeisessä asemassa.

Työskentelemällä esteettisesti ja toiminnallisesti suunnittelijoiden tulisi huomioida tuotteen muodon ja istuvuuden sijaan kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen tärkeys, olipa kyseessä laite tai sisätilojen suunnittelu.

Käyttäjien ja suunnittelijoiden kommunikoidessa voi syntyä entistäkin uskomattomampia tuotteita ja ratkaisuja, jotka herättävät tunteita ja mahdollistavat paremman käyttökokemuksen.

"Aivan kuten emme tee tekniikkaa teknologian tähden, emme tee muotoja muotojen vuoksi", sanoo suunnittelija Per Petersson. "Meillä on runsaasti työkaluja, joiden avulla voimme olla progressiivisia ja tarkkoja, kun tarjoamme ihanteellisia käyttökokemuksia asiakkaillemme."

Laaja tietämyksemme keittiötuotteista ja tekniikasta johtaa lopulta tuotteisiin, jotka ovat ajattomia ja käyttäjäystävällisiä.

Design DNA -elementit pitävät sisällään yhdeksän avainkomponenttia, jotka erottavat Electroluxin muiden joukosta ja vetoavat kuluttajien aisteihin.

Onnistunut design ei tapahdu sattumalta. Se on Electroluxin DNA:ssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • Electrolux Design DNA - Liike

    Olemme päivittäin vuorovaikutuksessa tuotteiden kanssa, kun avaamme luukkuja, vedämme laatikoita ja painamme painikkeita. Liikkeet, kuten vierittäminen ja pyyhkäisy ovat meille arkipäivää käyttäessämme digitaalisia näyttöjä.

  • Electrolux Design DNA - Tuoksu

    "Tuoksu on välttämätön koko tuotekokemukseen, koska aistit ovat yhteydessä toisiinsa", sanoo Electroluxin suunnittelija Serena Wu. Liity tähän lumoavaan tuoksujen maailmaan ja huomaa, miten Electrolux pystyy vuorovaikutuksessa tuoksujen kanssa nostamaan käyttäjäkokemusta.

  • Electrolux Design DNA - Tekstuuri

    Tuotteiden tekstuurien yhteensovittamisessa ei ole aina kyse tietyn muodon ja tunteen saavuttamisesta. Haluamme suunnitella ajattomia tuotteita, jotka puhuttelevat käyttäjiään pitkään.

Ota yhteyttä

Asiantuntijatiimimme on omistautunut auttamaan sinua sekä muuttamaan visiosi merkittäviksi saavutuksiksi.