A Home Made By You

Valitse kotiisi sopivin

Electrolux -pölynimuri

Kodin aito miellyttävyys on tärkeää.

Täydellisen puhtaaseen kotiin

Kotona vietetään yleensä huomattavasti aikaa. Miksi siis tyytyä vähempään, kun voit huolehtia kodistasi paremmin? Valitse luokkansa paras. Premiere Collection™ -mallistossa sinun ei tarvitse valita tehon ja energiatehokkuuden väliltä. Näin varmistat entistä paremman puhtauden kotonasi.

Kotieläinten tuomiin lisähaasteisiin kodinhoidossa

Kotieläinten karvat vaativat paremman imutehon lisäksi enemmän suulakkeilta. Animal Care Collection™ on suunniteltu tehokkaaseen karvojen poistoon oli kyseessä sitten matto- tai lattiapinnat. Imurin erityiset allergiasuodattimet vähentävät samalla ilmassa olevia allergeeneja. Näin varmistat puhtaamman ilman kotonasi.

Välitä kodistasi ja ympäristöstäsi

Todellinen kodikkuus on muutakin kuin satunnaista kodin siistimistä. Se riippuu myös oikeista valinnoista. Tekemällä tietoisia valintoja ja valitsemalla ympäristöystävällisiä tuotteita voit vaikuttaa oman kotisi lisäksi myös maailmaan. Siksi Green Collection™ -malliston tuotteet on valmistettu jopa 70 %:sti kierrätysmuovista.

Suunniteltu täydelliseen kotiisi

Kodikkuus muodostuu henkilökohtaisista valinnoistasi. Classic Collection™ auttaa pitämään kodistasi huolta, oli kyseessä sitten pienemmät jokapäiväiset keittiötasojen ja pöytien puhdistustarpeet tai perusteellisempi mattojen ja sohvien imurointi.

UltraSilencer Zenin pitkä virtajohto mahdollistaa useiden huoneiden imuroimisen

The Happy Vac - hiljaiseen ja rauhalliseen imurointiin

Säilytä täydellinen rauha siivotessasi. UltraSilencer™ Zenin avulla puhdistat kotisi tehokkaasti häiritsemättä muita. 58 dB(A):n imuri on kuiskaavan hiljainen ja tarjoaa samalla erinomaisen puhdistustuloksen.