Tutustu

Premiere Collectioniin™

Monipuolinen UltraOne-imuri

UltraOne™

UltraOne™ on moninkertainen testivoittaja! Se antaa testatusti huippuluokan puhdistustuloksen kaikilla kotisi pinnoilla oli kyseessä sitten matto- tai laattalattiat. Parhaan A-luokituksen saanut luotettava kumppani puhdistaa kotisi kirkkaan puhtaaksi säilyttäen kuitenkin hiljaisen äänitason.

Electroluxin ainutkertainen UltraSilencer Zen -imuri

UltraSilencer™ Zen

UltraSilencer™ Zen on täydellinen valinta kotiisi, kun arvostat rauhaa ja ensiluokkaista puhtautta. Tämä kuiskaavan hiljainen (58 dB(A)) imuri sopii täydellisesti jokapäiväisiin tarpeisiin.

Olohuonetta UltraFlex-imurilla siivoava nainen
Pussiton UltraFlex-imuri

UltraFlex™

UltraFlex™ tarjoaa joustavuutta kodinhoitoon. Imurointia ei tarvitse keskeyttää pistokkeen vaihtamisen takia, sillä hyvän liikkuvuuden ja 12 metrin siivousulottuvuuden ansiosta voit siivota koko kotisi yhdellä kertaa. Pölypussien vaihtokaan ei ole tarpeen sisäänrakennetun pölysäiliön ansiosta. Nauti täydellisestä vapaudesta kotisi siivoamisen aikana.

Pussiton UltraCaptic-imuri

UltraCaptic™

Huolehdi kodistasi pussittoman UltraCaptic™ -imurin teholla. Tämä allergiaystävällinen imuri sisältää pölyntiivistystoiminnon, joka mahdollistaa säiliön helpomman tyhjentämisen ja paremman pölynpoistotehon.

Tehokas langaton Ultrapower-imuri

Ultrapower™

Ultrapower™ on huipputehokas imuri ilman virtajohtoa. Siinä puhdistusteho yhdistyy Turbopower™-litiumakun tuomaan pitkään käyttöaikaan, mikä mahdollistaa koko kodin siivoamisen yhdellä kertaa. Se puhdistaa niin pienet kuin suuretkin sotkut ja se on käden ulottuvilla aina tarpeen tullessa.