Tutustu

Classic Collectioniin™

Electroluxin tehokas PowerForce-imuri

PowerForce™

Tehokas ja käytännöllinen. PowerForce™ sopii kaikenlaisille lattiapinnoille. 360° liikkuvat pyörät mahdollistavat helpon liikkumisen hankalillakin alueilla. Erikoismatalan suulakkeen avulla mahtuu ahtaisiin väleihin ja erittäin matalienkin huonekalujen alle.

SilentPerformer Cyclonic -imuri

SilentPerformer™ Cyclonic

SilentPerformer Cyclonic™ on hiljainen mutta tehokas pölypussiton imuri. Kaikille lattiapinnoille sopivalla imurilla imuroit kotisi pölyttömäksi hengittääksesi puhtaampaa ilmaa ja varmistaaksesi kotiisi allergiaystävällisemmän ilmapiirin. Tyhjennys käy helposti roskakoriin.

Käytössä oleva SilentPerformer-imuri
SilentPerformer-imuri

Rapido™ Lithium

Rapido™ Lithium on suunniteltu mahdollisimman helppoon siivoamiseen. Pieni, käsikäyttöinen ja johdoton. Täydellinen pienien, helposti pölyä keräävien paikkojen, kuten ikkunalautojen ja kirjahyllyjen puhdistamiseen. Tehokkaan käsikäyttöisen imurin ansiosta voit unohtaa pölyn pyyhkimisen.

Electroluxin lähes äänetön SilentPerformer-imuri

SilentPerformer

Allergiaystävällinen SilentPerformer™ on tehokas ja käytännöllinen. Sen laajan ulottuvuuden ansiosta siivoat suuremman alueen yhdeltä pistorasialta. Hiljaisen SilentPerfomer™ -imurin 360 astetta kääntyvien pyörien ansiosta imuroit vaivattomasti myös huonekalujen ympäriltä.