Tutustu

AirComfort -mallistoon

Viileää ilmaa uudessa muodossa

Pehmeät linjat ovat tulleet jyrkkien linjojen tilalle. Uusi Electrolux AirFlower on ainutkertainen ilmastointilaite, joka poikkeaa perinteisistä suorakulmaisista malleista. Tehokkuus ja tyylikäs muotoilu tarjoavat ainutkertaista kodin teknologiaa. Ainutkertainen muotoilu lisää kodin mukavuutta.

1
KESTÄVÄÄ TYYLIÄ

AirFlowerin patentoitu ruusujen inspiroima muotoilu tuo tyyliä kotiisi ja mahdollistaa tasaisemman ilmankierron. Ilmastointilaitteessa käytetään ympäristöystävällisempää R290-kaasua, minkä ansiosta se on huomattavasti ympäristöystävällisempi jäähdytys- tai lämmitystehosta tinkimättä.

2
TEHOKAS JA LÄHES ÄÄNETÖN

AirFlowerin äänitaso ja tärinä ovat minimaaliset, jotta voit työskennellä, pelata tai nukkua rentouttavassa ympäristössä. AirSurround-järjestelmä tuottaa epäsuoran ilmavirtauksen - ilma kiertää ylöspäin, minkä jälkeen se laskee ja siirtyy uudelleen laitteeseen maksimaalista tehoa ja minimaalista äänitasoa varten.

3
NOPEA ASENNUS

AirFlower on yksi markkinoiden nopeimmin asennettavista kannettavista ilmastointilaitteista, sillä asennus onnistuu nopeasti 60 sekunnissa. Pakkaukseen sisältyvä WindowKit mahdollistaa helpon asentamisen ikkunoiden viereen. Helposti kiinnitettävien lukituksien avulla voit siirtää ilmastointilaitteen huoneesta huoneeseen aina tarvittaessa.

Tyttö istuu ikkunassa talvisen päivänä

Pohjoismaalaista osaamista, täydellinen mukavuus

Electrolux Optibreeze X5 ilmalämpöpumppu hyödyntää ensiluokkaista vuodenaikojen tuntemustamme täydellisen mukavuuden varmistamiseksi vuoden ympäri minimaalisilla energiakuluilla.

1
Säästää energiaa ja rahaa

A++ -luokan lämmitys ja jäähdytys optimaalisen tuotemuotoilun ansiosta

2
PureO2 -järjestelmä

Erittäin tehokkaat puhdistavat komponentit takaavat allergeeni- ja hiukkasvapaan ympäristön

3
Kuiskausta hiljaisempi

Alhaisen äänitason ansiosta laitetta voidaan käyttää myös yöllä

Viileämpi ja terveellisempi koti

Lähikuva PureBreeze-ilmastointilaitteesta, jossa on RedDot-muotoilupalkinnon logo

Palkittua muotoilua

Tyylikäs, kaareva ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu ilmastointilaitteemme on palkittu 2015 Red Dot -palkinnolla. Red Dot on ensiluokkaisen muotoilun kansainvälinen tunnustus. Tyylikkyyden lisäksi palkinnot perustuvat innovaatioon, laatuun, kestävyyteen ja muihin ominaisuuksiin. PureBreeze voitti palkinnon tasapainoisella ja sopusointuisella tyylikkyydellä, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kotiin.

PureBreezen äänitaso on riittävän alhainen, jotta voisit rentoutua kotonasi.

Lapsensa kanssa viileässä ja hiljaisessa kodissa nukkuva vanhempi

Terveellisen kodin ilmapiirin ylläpitämiseen

Säilytä kotisi ilma viileänä ja raikkaana perheesi maksimaalista hyvinvointia varten. PureO₂ -järjestelmämme tappaa 99 % bakteereista ja poistaa hometta, allergeeneja sekä viruksia. Se poistaa samalla hajut ja savun. Enemmänkin kuin pelkkä ilmastointi, se puhdistaa myös ilmaa.

Rauhassa nukkuva nainen ilman jäähdytyslaitteen äänestä aiheutuvaa häiriötä

Lähes äänetöntä ilmastointia

Nauti puhtaasta ilmasta ja rauhallisista yöunista OptiBreeze -ilmastointilaitteen avulla. Sen erityinen unitila säätää lämpötilatasoa parempia yöunia varten. Se puhdistaa kotisi ilman samalla hajuista, allergeeneista ja bakteereista. Nukut hyvin ja heräät terveenä, sillä edistyneet suodattimet takaavat ensiluokkaisen ilman puhtauden ja raikkauden. Kaikki tämä lähes äänettömällä 22 dB:n toimintaäänellä.

Isä ja poika kodissa jos on Electroluxin ilmalämpöpumppu

Raikasta ilmaa, tyylikkäästi

Electroluxin ilmalämpöpumput ovat muotoilun ja toiminnallisuuden täydellinen yhdistelmä. Saumattoman muotoilun lisäksi ne tarjoavat terveyttä ja hyvinvointia edistävää raikasta ja puhdasta ilmaa.

WiFi ControlBox

Ilmastointia älypuhelimesta

Palaa aina kotisi täydelliseen lämpötilaan WiFi ControlBoxin ansiosta. Voit säätää sen avulla kotisi ilmastointia mistä tahansa älypuhelimellasi. Aseta eri lämpötilat ja puhallinnopeudet kuhunkin huoneeseen ja tarkkaile niitä, jotta voisit palata aina mukavaan kotiympäristöön.

Mukavampi koti

Älykäs kosteudenpoistaja muuttaa kotitoimistosi ilman raikkaaksi

Älykästä kosteudenpoistoa

Valitse AmbiFlex tarkkaan kosteudenhallintaan sekä nopeaan ja joustavaan ilman kuivaukseen. Sen tehokas kosteudenpoistaja säätää huoneesi kosteustasoa automaattisesti. Tyylikkään muotoilun ansiosta voit sijoittaa sen minne tahansa kotiasi tehokasta kosteudenpoistoa varten.

Lämpimämpi ja kodikkaampi koti

Lämpimän kodin suojassa oleva lapsi

Lämmittämiseen kaikkina vuodenaikoina

Pohjoisiin olosuhteisiin erinomaisesti soveltuva ja hiljainen Electrolux lämpöpumppu kestää vaativimmatkin Pohjoismaiset talviolosuhteet. Sen ansiosta kotisi on lämmin ja mukava vaikka ulkona olisi pakkasta jopa -30 °C. Sen alhaisen energiankulutuksen ansiosta sinun ei enää tarvitse olla huolissasi kylmyydestä tai sähkölaskuista. Kesäisin se pitää kotisi myös miellyttävän viileänä.

 

1
Palkittu muotoilu

Red Dot -palkinnon voittaja luokkansa parhaan muotoilun ansiosta

2
PureO2 -järjestelmä

Erittäin tehokas ilmanpuhdistin allergeeni- ja hiukkasvapaata ympäristöä varten

3
Mukavuutta yhdellä napsautuksella

Ohjelmoi laitteen käynnistymis- ja sammumisajat