Pölynimurit

Valitse tarpeisiisi sopiva imuri, kuten Electroluxin robotti-imuri, UltraSilencer, ErgoRapido, tai UltraOne-imuri. Kaikki pölynimurimme ovat erittäin suorituskykyisiä ja niissä on uskomaton imuteho, imuroitpa sitten lattiaa tai huonekaluja.

Näytä kaikki pölynimurit

SP1ANIMAL
A energialuokka
SilentPerformer
DustPro™ Silent suulake

ZUSDELUX58
A energialuokka
Silent Zen System™
AeroPro™ Parketto Pro -suulake

ZUODELUXE+
UltraOne Deluxe 
Monikertainen testivoittaja
66 dB(A):n äänitaso

Carefree box Electroluxin pölynimureja varten

Pidennä uuden Electrolux-pölynimurin takuu 5 vuoteen!

Ostamalla uuden Electrolux-pölynimurin lisäksi Electrolux Carefree Boxin voit pidentää takuuajan kahdesta vuodesta viiteen vuoteen.

Näytä kaikki pölynimurit
37 / 37
 • 4,25
  (4)

  Moninkertainen TESTIVOITTAJA! UltraOne Deluxe tarjoaa huippuluokan käyttömukavuutta vaativalle imuroijalle. AeroPro™ -kaukosäädinkahva ja automaattinen tehonsäätö imuroitavan pinnan mukaan. LED-näyttö kertoo selkeillä numeroilla valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta. Tehokas pölynpoistaja AeroPro™ Silent -suulake ja pehmeäharjaksinen AeroPro™ Parketto Pro -suulake. Äänitaso on huippuhiljainen: 66 dB(A).

 • 4,23805714285714
  (42)

  UltraOne Origin -pölynimurissa on manuaalinen imutehonsäätö kiertokytkimellä, erittäin tehokas ja hiljainen AeroPro™ Silent -suulake, AeroPro™ Classic -kädensija sekä AeroPro™ 3in1 -piensuulake. Lisäksi mukana tulee AeroPro™ Parketto Pro -suulake koville lattiapinnoille. Väri: punainen

 • NaN
  (0)

  UltraOne Origin -pölynimurissa on manuaalinen imutehonsäätö kiertokytkimellä, erittäin tehokas ja hiljainen AeroPro™ Silent -suulake, AeroPro™ Classic -kädensija sekä AeroPro™ 3in1 -piensuulake. Lisäksi mukana tulee AeroPro™ Parketto Pro -suulake koville lattiapinnoille. Väri: sininen

 • NaN
  (0)

  UltraOne Origin -pölynimurissa on manuaalinen imutehonsäätö kiertokytkimellä, erittäin tehokas ja hiljainen AeroPro™ Silent -suulake, AeroPro™ Classic -kädensija sekä AeroPro™ 3in1 -piensuulake. Lisäksi mukana tulee AeroPro™ Parketto Pro -suulake koville lattiapinnoille. Väri: valkoinen

 • 4,8
  (5)

  UltraOne All Floor - pölynimuri kaikille lattiapinnoille. AeroPro™ SIlent -lattia-/mattosuulakkeen lisäksi mukana pehmeä ja hiljainen AeroPro™ Parketto Pro -suulake sekä kätevä AeroPro™ 3in1-piensuulake. Tehonsäätö elektronisilla painikkeilla. Kääntyvä AeroPro™ Ergo -kädensija. LED-näyttö kertoo selkeillä numeroilla valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta.

 • 5
  (3)

  UltraOne Ergo on käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa. Elektroninen tehonsäätö keveillä painikkeilla, AeroPro™ Ergo -kädensija, AeroPro™ Silent -suulake ja AeroPro™ Parketto Pro -suulake. LED-näyttö kertoo selkeillä numeroilla valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta.

 • 3,9048
  (21)

  UltraSilencer ZEN Allergy on suunniteltu erityisesti koteihin, joissa on allergiaongelmia. Laadukas Allergy Plus™ -suodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. s-bag anti-allergy pölypussi tehostaa suodatusta ja varmistaa poistoilman puhtauden. UltraSilencer ZEN on kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri. Voit siivota tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua ja lasten päiväunia. Mukana parkettisuulake ja erikoissuulake karvojen ja pölyn tehoimurointiin tekstiilipintaisista huonekaluista, tyynyistä, matoista ja auton istuimista. Siivousulottuvuus 12 metriä yhdeltä pistorasialta. Väri: metallihonto sininen.

 • 3,5
  (14)

  UltraSilencer ZEN Deluxe imurin käyttömukavuus on huippuluokkaa. Se on kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri, jolla voit siivota tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua ja lasten päiväunia tai pelottamatta lemmikkejä. Laadukas Allergy Plus™ -suodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Imutehon kaukosäätö ja elektroniset ilmaisimet näyttöpaneelissa. Siivousulottuvuus 12 metriä yhdeltä pistorasialta. Väri: metallinhohto harmaa.

 • 4,75
  (4)

  UltraSilencer ZEN All Floor on käytännöllinen kaikilla lattiapinnoilla. Se on kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri. Nyt voit siivota tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua ja lasten päiväunia tai pelottamatta lemmikkejä. Laadukas Allergy Plus™ -suodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Mukana pehmeäharjaksinen erikoissuulake kovien lattiapintojen imurointiin. Siivousulottuvuus 12 metriä yhdeltä pistorasialta. Väri: suklaanruskea.

 • 4
  (1)

  UltraSilencer ZEN All Floor Pro on käytännöllinen kaikilla kodin pinnoilla. Se on kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri. Nyt voit siivota tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua ja lasten päiväunia tai pelottamatta lemmikkejä. Laadukas Allergy Plus™ -suodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Mukana pehmeäharjaksinen erikoissuulake koville lattioille sekä erikoissuulake karvojen ja pölyn tehoimurointiin tekstiilipintaisista huonekaluista, tyynyistä, matoista ja auton istuimista. Siivousulottuvuus 12 metriä yhdeltä pistorasialta. Väri: metallinhohto sininen.

 • 4,26730967741936
  (217)

  UltraSilencer ZEN Animal on suunniteltu erityisesti lemmikkitalouksiin. Se on kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri. Nyt voit siivota tehokkaasti pelottamatta lemmikkiä tai häiritsemättä TV:n katselua ja lasten päiväunia. Laadukas Allergy Plus™ -suodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Mukana erikoissuulake karvojen ja pölyn tehoimurointiin tekstiilipintaisista huonekaluista, tyynyistä, matoista ja auton istuimista. Siivousulottuvuus 12 metriä yhdeltä pistorasialta. Väri: valkoinen.

 • 4,29543136363636
  (220)

  UltraSilencer ZEN Green on aidosti ekologinen, sillä sen valmistuksessa on käytetty kierrätettyä muovia. Kuiskaavan hiljainen 58 dB(A) pölynimuri, jonka Silent ZEN System™ mahdollistaa miellyttävän rauhallisen siivouskokemuksen ja erinomaisen puhdistustuloksen. Nyt voit imuroida tehokkaasti häiritsemättä TV:n katselua tai lasten päiväunia. Pestävä Hygieniasuodatin ja imurin tiivis rakenne estää hiukkasvuodot. Väri: musta.

 • 4,4167
  (12)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustPro™ Silent suulake ja erillinen parkettisuulake kaakeli- ja parkettipinnoille. Myös arkojen sisustusesineiden puhdistus käy tällä imurilla kätevästi! Dust & Gone -pölyhuisku kulkee kätevästi varressa ja puhdistuu imuilman avulla. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason. 3in1 piensuulakkeen säilytys kätevästi kädensijassa.

 • 3,94999125
  (80)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustPro™ Silent suulake ja erillinen parkettisuulake kaakeli- ja parkettipinnoille. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason. 3in1 piensuulakkeen säilytys kätevästi kädensijassa. SilentPerformer Green on aidosti ekologinen: 60 % osista on valmistettu kierrätysmuovista.

 • 4,7778
  (9)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustPro™ Silent suulake ja käytännöllinen 3in1 piensuulake.

 • NaN
  (0)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustPro™ Silent suulake ja erittäin taipuisa ja matala Flex Pro -suulake, joka soveltuu sekä matoille että koville lattioille. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason. 3in1 piensuulakkeen säilytys kätevästi kädensijassa.

 • NaN
  (0)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustPro™ Silent suulake ja erillinen parkettisuulake kaakeli- ja parkettipinnoille. Opastettu imutehon säätö auttaa valitsemaan oikean tehotason. 3in1 piensuulakkeen säilytys kätevästi kädensijassa.

 • 4,3529
  (17)

  UltraOne ZUO360 tarjoaa huippuluokan käyttömukavuutta vaativalle imuroijalle. AeroPro™ -kaukosäädinkahva ja automaattinen tehonsäätö imuroitavan pinnan mukaan. LED-näyttö kertoo selkeillä numeroilla valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta. Tehokas pölynpoistaja AeroPro™ Silent -suulake ja pehmeäharjaksinen AeroPro™ Parketto Pro -suulake. Äänitaso on huippuhiljainen: 66 dB(A).

 • NaN
  (0)

  SilentPerformer on kaikille lattiapinnoille sopiva miellyttävän äänitason imuri, joka liikkuu jouhevasti kaikkiin suuntiin 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana DustPro™ Silent suulake ja kolme erikoissuulaketta lemmikkien karvojen imurointiin huonekaluista, tyynyistä ja matoilta. Lisäksi käytännöllinen 3in1 piensuulake kädensijassa.

 • 4,5
  (20)

  Moninkertainen TESTIVOITTAJA! Electrolux UltraOne Quattro on ensimmäinen pölynimurimme, joka täyttää kaikki energiamerkin vaatimukset neljällä A-tasolla - tulos edustaa ehdotonta huippua. Ominaisuudet: moottoroitu AeroPro Extreme Power Pro -suulake, kaukosäätimellä varustettu kahva, LED-näyttö.

 • 4,85718571428571
  (14)

  UltraOne Animal -pölynimuri lemmikkikodin erikoisvarusteilla. s-bag® Anti Odour -pölypussi neutraloi hajuja. Mini Turboharja -suulake sopii irtokarvojen tehoimurointiin esimerkiksi sohvilta, tyynyiltä, matoilta ja verhoista. Kääntyvä AeroPro™ Ergo -kädensija ja tehokas AeroPro™ Silent -lattia-/mattosuulake. Elektroninen tehonsäätö keveillä painikkeilla. LED-näyttö kertoo selkeillä numeroilla valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta.

 • 4,35584483985765
  (281)

  UltraOne Green on energiatehokas imuri, jonka puhdistuskyky on huippuluokkaa. A-energialuokka, A-suodatuskyky, A-puhdistustulos kovalta lattialta. UltraOne Green on myös käyttömukavuudeltaan ylivoimainen, ja sen äänitaso on miellyttävän hiljainen 66 dB(A). Manuaalinen tehonsäätö kiertokytkimellä, AeroPro™ Ergo -kädensija, AeroPro™ Silent -suulake ja AeroPro™ Parketto Pro -suulake. Aidosti ekologinen imuri: valmistettu 70 % kierrätysmateriaalista.

 • 4,37604669421488
  (242)

  UltraSilencer Origin imurin äänitaso on vain 61 dB(A). Pestävä hygieniasuodatin E12 puhdistaa poistoilman pienimmätkin hiukkaset. AeroPro Classic -kädensija ja AeroPro Silent -suulake sekä 3in1-piensuulake. Siivousulottuvuus 12 m. Väri: tummansininen.

 • NaN
  (0)

  UltraSilencer Animal imurin äänitaso on vain 61 dB(A). Pestävä Allergy Plus™poistoilman suodatin puhdistaa pienimmätkin hiukkaset. Digitaalinen LED-näyttö, pölypussin ja suodattimen vaihtotarpeen elektroninen merkkivalo. AeroPro Ergo -kädensija ja AeroPro Silent -suulake, AeroPro Parketto Pro -suulake sekä 3in1-piensuulake. Siivousulottuvuus 12 m. Väri: valkoinen.

 • NaN
  (0)

  UltraSilencer Origin imurin äänitaso on vain 61 dB(A). Pestävä hygieniasuodatin E12 puhdistaa poistoilman pienimmätkin hiukkaset. AeroPro Classic -kädensija ja AeroPro Silent -suulake sekä 3in1 -piensuulake. Siivousulottuvuus 12 m. Väri: punainen

 • 4,75
  (4)

  UltraSilencer Energy imurin äänitaso on vain 61 dB(A). Pestävä hygieniasuodatin E12 puhdistaa poistoilman pienimmätkin hiukkaset. AeroPro Classic -kädensija ja AeroPro Silent -suulake sekä 3in1-piensuulake. Siivousulottuvuus 12 m. Väri: kirkas sininen.

 • NaN
  (0)

  UltraSilencer Origin imurin äänitaso on vain 61 dB(A). Pestävä hygieniasuodatin E12 puhdistaa poistoilman pienimmätkin hiukkaset. AeroPro Classic -kädensija ja AeroPro Silent -suulake sekä 3in1-piensuulake. Siivousulottuvuus 12 m. Väri: antiikki harmaa

 • NaN
  (0)

  Ergospace Green imurin luokitus on huipputasoa: A-energialuokka, A-suodatuskyky, A-puhdistustulos kovalta lattialta. Ottoteho on vain 700 wattia. Mukana Parketto Pro -erikoissuulake koville lattiapinnoille, kuten parketille, laminaatille ja kaakelille. Ergospace Green on aidosti ekologinen: 55 % osista on valmistettu kierrätysmuovista.

 • 4
  (1)

  PowerForce liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Parket-mallissä mukana erillinen harjasuulake koville pinnoille, kuten parketille ja laatoille. Piensuulakkeet säilytetään kätevästi kädensijassa.

 • 4,3714
  (35)

  PowerForce liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Piensuulakkeet säilytetään kätevästi kädensijassa.

 • 3,4286
  (7)

  PowerForce liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Turbo-mallissä on mukana mattojen imurointia tehostava ja keventävä mattotamppari-suulake. Piensuulakkeet säilytetään kätevästi kädensijassa.

 • NaN
  (0)

  PowerForce liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Animal-mallissa mukana erillinen harjasuulake koville lattioille sekä pehmeiden pintojen imurointia keventävä ja tehostava tekstiili/mattotamppari. Piensuulakkeet säilytetään kätevästi kädensijassa.

 • NaN
  (0)

  PowerForce liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Mukana erillinen harjasuulake koville lattioille sekä pehmeiden pintojen imurointia keventävä ja tehostava tekstiili/mattotamppari. Piensuulakkeet säilytetään kätevästi kädensijassa.

 • NaN
  (0)

  PowerForce Speedy -mallissa on mukana erikoismatala ja taipuisa Speedy Clean -suulake, joka mahtuu joustavasti ahtaisiin väleihin ja erittäin matalienkin huonekalujen alle. Imuri liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Piensuulakkeet säilytetään kätevästi kädensijassa.

 • NaN
  (0)

  PowerForce Green on aidosti ekologinen imuri: 65 % sen valmistusmateriaalista on kierrätettyä muovia. Imuri liikkuu keveästi joka suuntaan 360⁰ astetta kääntyvien pyörien ansiosta. Piensuulakkeet säilytetään kätevästi kädensijassa.

 • NaN
  (0)

  Ergospace Classic tarjoaa kompaktissa koossa kattavan varustuksen kodin erilaisten pintojen imurointiin. Uudistetun lattia/mattosuulakkeen lisäksi mukana tulee pehmeäharjaksinen parkettisuulake koville laminaatti-, parketti- ja laattalattioille. 3 in 1 -piensuulakkeella puhdistuvat hylly-, pöytä- ja tekstiilipinnat.

 • 4,75
  (4)

  Hiljainen mutta tehokas ja näppärä. Pestävä Hygieniasuodatin E12 poistaa pienimmätkin hiukkaset. Mukana erityinen, pehmeäharjaksinen parkettisuulake, joka soveltuu erinomaisesti kaikille koville imurointipinnoille kuten parketille, laminaatille, lauta- tai laattalattialle. Suulake liikkuu äänettömästi ja kapean profiilin ansiosta se mahtuu ahtaisiinkin väleihin.