Varsi-imuri

Electroluxin tyylikkäät varsi-imurit ovat aina valmiina joustavaan pikasiivoukseen.

Näytä kaikki varsi-imurit

ZB3103
Ergorapido Litium 2in1
BrushRollClean™
180° kääntyvä suulake

ZB3213
TurboPower-litiumakku
180° Easysteer™
DustSpotter™-LED-valot

ZB5026
PerformancePro™-suulake
HD TurboPower-litiumakku 
DustSpotter™-LED-valot

Varsi-imuri
20 / 20
 • NaN
  (0)

  UltraPower Litium High Density. Huipputehokas imuri ilman virtajohtoa. Käyttöaika jopa 78 minuuttia, Booster-teholla 19 minuuttia. UltraPower® tarjoaa johdottomasti saman tehokkaan puhdistustuloksen kuin keskitason virtajohdollinen pölynimuri. Vaihdettava TurboPower™ HD -litiumakku, jolla on pitkä käyttöikä. Latauksen tehotason LED-merkkivalot. Väri: tummanpunainen "Bordeaux".

 • 4,3749875
  (8)

  UltraPower-tuoteperheen ekologinen vaihtoehto, jonka valmistuksessa on käytetty 50 % kierrätettyä muovia. Silti se on huipputehokas ja käytännöllinen imuri ilman virtajohtoa. Käyttöaika jopa 60 minuuttia, Booster-teholla 15 minuuttia. UltraPower® tarjoaa johdottomasti saman tehokkaan puhdistustuloksen kuin keskitason virtajohdollinen pölynimuri. Vaihdettava TurboPower™-litiumakku, jolla on pitkä käyttöikä. Latauksen tehotason LED-merkkivalot. Väri: musta.

 • 4,41738260869565
  (115)

  UltraPower Litium. Huipputehokas imuri ilman virtajohtoa. Käyttöaika jopa 60 minuuttia, Booster-teholla 15 minuuttia. UltraPower® tarjoaa johdottomasti saman tehokkaan puhdistustuloksen kuin keskitason virtajohdollinen pölynimuri. Vaihdettava TurboPower™-litiumakku, jolla on pitkä käyttöikä. Latauksen tehotason LED-merkkivalot. Väri: metallinhohto harmaa.

 • 3,76923076923077
  (13)

  UltraPower Litium. Huipputehokas imuri ilman virtajohtoa. Käyttöaika jopa 50 minuuttia, Booster-teholla 14 minuuttia. UltraPower® tarjoaa johdottomasti saman tehokkaan puhdistustuloksen kuin keskitason virtajohdollinen pölynimuri. Vaihdettava TurboPower™-litiumakku, jolla on pitkä käyttöikä. Latauksen tehotason LED-merkkivalot. Väri: valkoinen.

 • NaN
  (0)

  Tehokkaan TurboPower-litiumakun varaus kestää kaksi kertaa nikkeliakkua pidempään. Litiumakku on lisäksi kevyempi ja helpompi käsitellä sekä nopea ladata. Akun varaus riittää jopa 35 minuutin imurointiin, ja kuulet äänimerkin, kun akku on tarpeen ladata uudelleen.

 • 4,52632631578947
  (19)

  Tyylikkään musta Ergorapido Litium Green 2in1 varsi-imuri on aidosti ekologinen, sillä sen valmistuksessa on käytetty kierrätettyä muovia. Tehokas ja pitkäikäinen 18 voltin TurboPower™-litiumakku mahdollistaa pitkän käyttöajan tasaisen voimakkaalla teholla. BrushRollClean™-toiminnolla suulakkeen harja puhdistuu sekunneissa hiuksista ja lemmikin karvoista. Joustava 180° kääntyvä suulake ja käytännölliset etuvalot. Mukana piensuulakkeet.

 • 3,5714
  (7)

  Metallinhohtoisen tummanharmaa Ergorapido Litium 2in1 varsi-imuri on aina valmis joustavaan pikasiivoukseen. Tehokas ja pitkäikäinen 18 voltin TurboPower™-litiumakku mahdollistaa pitkän käyttöajan tasaisen voimakkaalla teholla. BrushRollClean™-toiminnolla suulakkeen harja puhdistuu sekunneissa hiuksista ja lemmikin karvoista. Joustava 180° kääntyvä suulake ja käytännölliset etuvalot. Mukana piensuulakkeet.

 • 5
  (2)

  Tehokkaan TurboPower-litiumakun varaus kestää voimakkaana pidempään. Litiumakku on lisäksi kevyempi ja helpompi käsitellä sekä nopea ladata. Nyt Ergorapido on entistä käytännöllisempi: mukana tarvikesetti helppoon autonhoitoon! Mukana 50 cm jatkoletku, pitkä rakosuulake, tekstiilisuulake karvojen ja kuitujen poistoon tekstiilipinnoilta sekä pölyharja arkojen pintojen puhdistukseen. Lisäksi säilytyspussi kaikille tarvikkeille.

 • 4,5
  (4)

  Lämpimän punainen Ergorapido Litium 2in1 varsi-imuri on aina valmis joustavaan pikasiivoukseen. Tehokas ja pitkäikäinen 18 voltin TurboPower™-litiumakku mahdollistaa pitkän käyttöajan tasaisen voimakkaalla teholla. BrushRollClean™-toiminnolla suulakkeen harja puhdistuu sekunneissa hiuksista ja lemmikin karvoista. Joustava 180° kääntyvä suulake ja käytännölliset etuvalot. Mukana piensuulakkeet.

 • 4,3333
  (3)

  Suklaanruskea Ergorapido Litium 2in1 varsi-imuri on aina valmis joustavaan pikasiivoukseen. Tehokas ja pitkäikäinen 18 voltin TurboPower™-litiumakku mahdollistaa pitkän käyttöajan tasaisen voimakkaalla teholla. BrushRollClean™-toiminnolla suulakkeen harja puhdistuu sekunneissa hiuksista ja lemmikin karvoista. Joustava 180° kääntyvä suulake ja käytännölliset etuvalot. Mukana piensuulakkeet.

 • 3,6667
  (6)

  Kirkkaan valkoinen Ergorapido Litium 2in1 varsi-imuri on aina valmis joustavaan pikasiivoukseen. Tehokas ja pitkäikäinen 14,4 voltin TurboPower-litiumakku, BrushRollClean™-harjanpuhdistus, joustava 180° kääntyvä suulake ja käytännölliset etuvalot. Mukana piensuulakkeet.

 • 4,8
  (15)

  Tyylikkään musta Ergorapido Litium 2in1 varsi-imuri on aina valmis joustavaan pikasiivoukseen. Tehokas ja pitkäikäinen 10,8 voltin TurboPower-litiumakku, BrushRollClean™-harjanpuhdistus, joustava 180° kääntyvä suulake ja käytännölliset etuvalot.

 • NaN
  (0)

  Luonnonvalkoinen Ergorapido Litium 2in1 varsi-imuri on aina valmis joustavaan pikasiivoukseen. Tehokas ja pitkäikäinen 10,8 voltin TurboPower-litiumakku ja joustava 180° kääntyvä suulake.

 • 4,3571
  (14)

  Ergorapido Power Edition on huipputehokas 2 in 1 varsi-imuri. Pitkäikäinen 18 voltin High Density TurboPower™-litiumakku mahdollistaa pitkän käyttöajan tasaisen voimakkaalla teholla. Mukana moottoroitu erikoissuulake myös käsi-imuriin.

 • NaN
  (0)

  Ainutlaatuinen Limited Edition Ergorapido, joka on koristeltu yli 20.000 aidolla Swarovski-kristallilla! Arvokkaat kristallit tuovat kotiin ripauksen glamouria. Mallissa on luonnollisesti parhaat mahdolliset Ergorapido-ominaisuudet: pitkäikäinen TurboPower-litiumakku, BrushRollClean™-harjanpuhdistus, joustava 180° kääntyvä suulake ja käytännölliset etuvalot. Limited Edition -malli on rajoitetusti saatavilla.

 • 4
  (2)

  Litium High Density TurboPower -akulla varustettu johdoton 2 in 1 -varsi-imuri. Käyttöaika jopa 45 minuuttia. Upea Limited Edition -erikoisväri!

 • 4,3333
  (3)

  Litium High Density TurboPower -akulla varustettu johdoton 2 in 1 -varsi-imuri. Käyttöaika jopa 45 minuuttia. Upea Limited Edition -erikoisväri!

 • 5
  (2)

  Litium High Density TurboPower -akulla varustettu johdoton 2 in 1 -varsi-imuri. Käyttöaika jopa 45 minuuttia. Upea Limited Edition -erikoisväri!

 • NaN
  (0)

  1GO on käytännöllinen 2 in 1 -akkuimuri päivittäiseen pikasiivoukseen. Imurissa on pestävä kaksoissuodatin. Pölysäiliön tilavuus on 0,5 litraa. Väri: valkoinen.

 • 4,125
  (8)

  1GO on käytännöllinen 2 in 1 -akkuimuri päivittäiseen pikasiivoukseen. Imurissa on pestävä kaksoissuodatin. Pölysäiliön tilavuus on 0,5 litraa. Väri: musta.