Pussiton pölynimuri

Electroluxin energiatehokas pussiton pölynimuri tarjoaa erinomaisen puhdistustehon. Pölypussiton imuri mahdollistaa yksinkertaisen pölysäiliön tyhjentämisen.

Näytä kaikki pussittomat pölynimurit

ZSPCPARKET
A energialuokka
Silence Pro System™
Parketti ja DustPro™ -suulakkeet

ZUFGREEN
A energialuokka
UltraFlex Green
Turbo Cyclonic Technology™

ZUCDELUXE+
A energialuokka
AeroPro Silent -suulake
180° kääntyvä suulake

Näytä kaikki pussittomat pölynimurit
15 / 15
 • 4,22729545454545
  (22)

  SilentPerformer Cyclonic on kaikille lattiapinnoille sopiva hiljainen pussiton imuri, jonka Silence Pro System™ mahdollistaa hiljaisen mutta tehokkaan puhdistuksen. Mukana Parketti ja DustPro™ -suulakkeet. Rako- & tekstiilisuulake säilytetään kädensijan kiinnikkeessä. Erillinen parkettisuulake soveltuu erityisesti koville laatta- ja parkettipinnoille.

 • 4,5
  (2)

  SilentPerformer Cyclonic on kaikille lattiapinnoille sopiva hiljainen pussiton imuri, jonka Silence Pro System™ mahdollistaa hiljaisen mutta tehokkaan puhdistuksen. Mukana Parketti ja DustPro™ Silent -suulakkeet. Rako- & tekstiilisuulake säilytetään kädensijan kiinnikkeessä. Erillinen parkettisuulake soveltuu erityisesti koville laatta- ja parkettipinnoille.

 • NaN
  (0)

  SilentPerformer Cyclonic on kaikille lattiapinnoille sopiva hiljainen pussiton imuri, jonka Silence Pro System™ mahdollistaa hiljaisen mutta tehokkaan puhdistuksen. Mukana Parketti ja DustPro™ Silent -suulakkeet. Rako- & tekstiilisuulake säilytetään kädensijan kiinnikkeessä. Erillinen parkettisuulake soveltuu erityisesti koville laatta- ja parkettipinnoille. Aidosti ekologinen: 55 % valmistusmateriaalista on kierrätettyä muovia!

 • 5
  (2)

  SilentPerformer Cyclonic on kaikille lattiapinnoille sopiva hiljainen pussiton imuri, jonka Silence Pro System™ mahdollistaa hiljaisen mutta tehokkaan puhdistuksen. Mukana DustPro™ -suulake sekä rako- & tekstiilisuulake, joka säilytetään kädensijan kiinnikkeessä.

 • NaN
  (0)

  UltraCaptic Deluxe on lippulaivamallimme niille, jotka haluavat imuriltaan kaiken: AeroPro Silent -suulakkeen lisäksi AeroPro-parkettisuulake ja AeroPro Flex Pro -suulake, joka kääntyy 180 astetta ja mahtuu erittäin matalienkin huonekalujen alle. Kätevä ja ergonominen imutehon kaukosäädin ja käynnistyspainike kädensijassa. Selkeä imutehon LED-näyttö. Siivousulottuvuus 10 m. Väri: metallinhohto harmaa.

 • NaN
  (0)

  UltraCaptic Animal on varusteltu erikoistarvikkeilla. Mukana AeroPro Mini Turboharja karvojen tehokkaaseen imurointiin. Turboharjalla imuroit kevyesti selkää säästäen sohvat, tyynyt ja matot. Imuteho säädettävissä, elektroninen näyttö kertoo valitun tehotason. AeroPro Ergo -kädensija, AeroPro Silent -lattiasuulake sekä 3in1 piensuulake. Lisäksi mukana AeroPro Parketto Pro -suulake koville lattioille. Siivousulottuvuus 10 m. Väri: metallinhohto punainen.

 • 4,4286
  (7)

  UltraCaptic All Floor on hyvä ratkaisu, jos imuroitavana on useita eri lattiatyyppejä. Mukana AeroPro Parketto Pro -suulake koville lattiapinnoille kuten parketille ja kaakelille. Imutehon säätömahdollisuus ja LED-näyttö. AeroPro Ergo -kädensija ja 3in1 piensuulake. Siivousulottuvuus 10 m. Väri: metallinhohto sininen.

 • NaN
  (0)

  UltraFlex Flexa -imuri on TESTIVOITTAJA! Sillä on paras mahdollinen A-energialuokka, A-puhdistustulos kovalta lattialta sekä A-suodatus. Imutehon säätömahdollisuus ja ergonominen kädensija. Kattavat lisäsuulakkeet: AeroPro Parketto Pro ja erittäin ohut ja joustava FlexPro, joka mahtuu matalienkin huonekalujen alle.

 • 4,31168181818182
  (77)

  Puhdista kotisi kerralla UltraFlex Classic -imurilla 12 metrin toimintasäteen ja 3in1-monitoimisuulakkeen avulla. Tämä pölyt visusti poissa pitävä ja erittäin helposti säilytettävä imuri soveltuu kotiin kuin kotiin. Mukana Parketto Pro -suulake koville lattioille.

 • NaN
  (0)

  Puhdista kotisi kerralla UltraFlex Classic -imurilla 12 metrin toimintasäteen ja 3in1-monitoimisuulakkeen avulla. Tämä pölyt visusti poissa pitävä ja erittäin helposti säilytettävä imuri soveltuu kotiin kuin kotiin. Imutehon säätömahdollisuus. Mukana Parketto Pro -suulake koville lattioille.

 • NaN
  (0)

  UltraFlex Parketta -imurilla on paras mahdollinen A-energialuokka, A-puhdistustulos kovalta lattialta sekä A-suodatus. Imutehon säätömahdollisuus. Mukana pehmeä ja hiljainen AeroPro Parketto Pro suulake koville lattiapinnoille.

 • 4,49436404494382
  (89)

  UltraFlex Green -imuri on TESTIVOITTAJA! Sillä on paras mahdollinen A-energialuokka, A-puhdistustulos kovalta lattialta sekä A-suodatus. Säästät jopa 65 prosenttia energiankulutuksessa. Imutehon säätömahdollisuus. Mukana pehmeä ja hiljainen AeroPro Parketto Pro suulake koville lattiapinnoille. UltraFlex Green on aidosti ekologinen imuri: 65 % valmistusmateriaalista on kierrätetty muovia.

 • 1
  (1)

  Punainen Z9910EL on varustettu erillisellä parkettisuulakkeella, jossa on pehmeät harjakset. Parketti-, lauta-, laatta- ja kaakelipinnat puhdistuvat tällä suulakkeella kevyesti ja hellävaraisesti. Kapea parkettisuulake mahtuu ahtaisiinkin väleihin.

 • NaN
  (0)

  Valkoinen Z9930EL on varustettu monipuolisilla lisävarusteilla. Pehmeäharjaksinen parkettisuulake soveltuu koville pinnoille kuten parketti-, lauta- tai laattalattialle. Lisäksi mukana mattotamppari-suulake, jossa on imuilman voimalla pyörivä harjarulla. Mattojen ja vaikkapa sohva imurointi tampparilla keventää ja nopeuttaa työskentelyä. Harjarulla kerää tehokkaasti lemmikin karvat ja irtokuidut.

 • NaN
  (0)

  Mustassa Z9940EL -mallissa on moderni elektroninen imutehon kaukosäätö kädensijassa. Pehmeäharjaksinen parkettisuulake soveltuu koville pinnoille kuten parketti-, lauta- tai laattalattialle. Lisäksi mukana mattotamppari-suulake, jossa on imuilman voimalla pyörivä harjarulla. Mattojen ja vaikkapa sohva imurointi tampparilla keventää ja nopeuttaa työskentelyä. Harjarulla kerää tehokkaasti lemmikin karvat ja irtokuidut.