Ruoanvalmistus

Haluamme tarjota käyttäjien mieltymyksiä ja toiveita vastaavia tuotteita. Electroluxin kodinkoneilla voit luoda keittiöstä kodin suosikkipaikkasi. Valikoimassamme yhdistyvät joustavat ratkaisut, moderni design ja viimeisin tekniikka.

 • Miten parhaat maut saadaan esiin?

  Aidoimmat makuelämykset tulevat parhaista aineksista, jotka on valmistettu oikein.

  Tutustu salaiseen ainesosaan
 • Keittiö, joka inspiroi

  Lähes puolet Michelin-tähdellä palkituista ravintoloista Euroopassa käyttävät Electroluxin laitteita. Hyödynsimme kokemustamme ammattikeittiöistä uuden mallistomme suunnittelussa ja tuomme laitteiden parhaat puolet nyt sinun ulottuvillesi.

  Lue lisää
 • Kalusteisiin sijoitettava Compact -mallisto

  Herkullinen maku ja luovuus kompaktissa muodossa

  Nauti herkullisesta ruoasta ja viineistä keittiössä, joka kuvastaa luovuuttasi ja sisältää kalusteisiin sijoitettavan Compact -malliston. 

  Tutustu mallistoon

Now you're cooking

Omenapiiraat, vadelmamarengit, valkoviininäkkileipä... Herkulliset videoreseptit antavat ideoita Assistent-yleiskoneen käyttöön.

Tutustu Assistent-yleiskoneeseen

Hankintaoppaat

Hankintaoppaamme auttavat sinua sopivan tuotteen valitsemisessa.

Electroluxin induktiokeittotaso

Nopea ja tarkka lämpö

Induktiokeittotasoissamme voit kytkeä lämmön päälle hetkessä keittoastioiden ja aineksien huippunopeaa kuumennusta varten.

Löydä induktio
50% alennus Infinite Chef Collectionista

50% alennus Infinite Chef Collectionista

Nyt saat 50 prosentin alennuksen kaikista Infinite Chef Collection -valikoiman kattiloista ja pannuista kun ostat induktiokeittotason tai induktiolieden. 

Lue lisää
100 päivän palautusoikeus

100 päivän palautusoikeus

Kokeile kotona – jos et ole täysin tyytyväinen, saat rahat takaisin! Annamme kaikille, jotka rekisteröivät tuotteensa nettisivullamme kahden viikon sisällä ostoksesta, mahdollisuuden koittaa niitä kotona 100 päivän aikana. 

Lue lisää
Ruokaa valmistumassa Infinite Chef Collection -keittoastioissa induktiokeittotasolla

Uudet ensiluokkaiset keittoastiat

Valmista maukkaita aterioita tyylillä uusien, palkittujen Electrolux Infinite Chef Collection -keittoastioilla. Ota kaikki irti raaka-aineistasi elegantilla valikoimallamme kattiloita, pannuja ja lisävarusteita.

Löydä Infinite Chef Collection
Electrolux -liesituulettimet

Ruoanlaittoa kaikessa rauhassa

Valmista herkullisia ruokia puhtaassa, suodatetussa ilmassa, jonka keittiöösi upeasti istuva liesituuletin mahdollistaa. Laaja valikoimamme liesituulettimia tarjoavat järkevää muotoilua nykyaikaisilla ominaisuuksilla, joten sinä voit nauttia hyvästä ruoasta ystävien ja perheen kanssa entistäkin nautinnollisemmin.

Lue lisää

Avaa uusi makujen maailma

Electroluxin CombiSteam SousVide -uunilla ja tyhjiöpakkauslaitteella valmistat herkullista ruokaa helposti. Hellä kypsennys höyryllä matalassa lämpötilassa mahdollistaa kokonaan uudenlaisten makuelämysten luomisen.

Lue lisää

CombiSteam Deluxe -höyryuuni

CombiSteam Deluxe -höyryuunilla voit kypsentää ruoan joko pelkkää höyryä käyttäen tai höyryn ja kiertoilman yhdistelmällä. Tuloksena on herkullista, terveellistä ja kauniin näköistä ruokaa.

Lue lisää