Uutta Electroluxilta

Tietoa Electroluxin uusista tuotteista 

ja tarinoista tuotteiden takaa

Lue ensimmäisenä uusista malleista ja tuotelinjoista.

Taste of Helsinki

Taste of Helsinki

Taste of Helsingissä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea uskomattomia makuelämyksiä ruoan ja juoman parissa. Parhaat suomalaiset ravintolat näyttävät osaamistaan loihtiessaan annoksiaan tähän kulinaristiseen piknik-tapahtumaan.

Carefree box Electroluxin pölynimureja varten

Pidennä uuden Electrolux-pölynimurin takuu 5 vuoteen!

Ostamalla uuden Electrolux-pölynimurin lisäksi Electrolux Carefree Boxin voit pidentää takuuajan kahdesta vuodesta viiteen vuoteen.

ComfortLift

ComfortLift -astianpesukone on ensimmäinen laatuaan, se mahdollistaa kätevän koneen täyttämisen ja tyhjentämisen. Ainutkertainen ja innovatiivinen nostomekanismi mahdollistaa alakorin nostamisen ylös, mikä tarkoittaa käyttäjälle helpompaa koneen täyttämistä ja tyhjentämistä. Tutustu ComfortLiftin nostotoimintoon, kolmen laatikon tilavuuteen ja tyylikkääseen saumattomaan muotoiluun.

Electrolux MotionSense robotdammsugare

MotionSense
-robotti-imuri

Siivoamisen ei tarvitse olla väsyttävää - mikset tekisi siitä helppoa yhdellä painikkeen painalluksella? MotionSense™ -robotti-imuri varmistaa aina kotisi puhtauden ja viihtyvyyden.

UltraSilencer Zen

Hiljaiseen ja rauhalliseen imurointiinUltraSilencer™ Zen

Kuiskaavan hiljaisen pölynimurin ansiosta imurointi ei enää häiritse muita. Sen sijaan se auttaa sinua siivoamaan kotisi ja rauhoittamaan samalla mielesi.

UltraPower

UltraPower

UltraPower saa sinut unohtamaan, että olet imuroimassa. Tuntuu ennemminkin, kuin kääntäisit auton avainta, painaisit kaasupoljinta ja jättäisit kotipihan taaksesi.

Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus

Allergiatunnus

Electrolux on 1.7.2015 saanut Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden kolmelle imuriperheelleen.

Vesipisaroita puun lehdellä

Energiamerkintä

Electrolux ECO FORCE - Parempi suorituskyky, alhaisempi energiankulutus. Olemme tehneet yli 10 vuotta tärkeää työtä imureiden eurooppalaisen energiastandardin eteen, ja vihdoin se on tuottanut tulosta.