Pölynimurit ja akkuimurit

Koiranomistaja, kissafani, opiskelija vai autoilija? Kerrostaloasunto vai omakotitalo? Paljon avointa tilaa vai useita huoneita? Paljon mattoja vai enemmän lattiapintaa? Ajattelemme sinua, kun suunnittelemme ja valmistamme pölynimureita. Yli 100 vuotta innovaatioita tarkoittaa, että meillä on tarjota sinulle laaja valikoima pölynimureita joka tarpeeseen.

 • UltraOne tekee
  imuroinnista mukavaa!

  UltraOne tarjoaa sitä, mitä sen nimikin lupaa: ultratehokasta imurointia. Erinomaisen puhdistuskyvyn mahdollistavat suorituskykyinen suulake, hyvä ilmavirtaus ja tiivis rakenne.

  Tutustu UltraOne-imuriin
 • Uusi Ergorapido

  Uuden sukupolven Ergorapido on täällä. Myydyin akkuimurimme on nyt entistäkin ergonomisempi, suorituskykyisempi ja se pysyy itsestään pystyssä.

  Tutustu uuteen Ergorapidoon
 • Täydelliseen kodinhoitoon

  Valitsemalla avuksesi UltraFlexin saat käyttöösi ensiluokkaisia puhdistustoimintoja. Huippuluokan imuteho, erinomainen hallittavuus ja uskomaton ulottuvuus ovat vain osa sen ominaisuuksista.

  Lue lisää

Energiamerkintä

Tutustu kaikkein energiatehokkaimpaan imurimallistoomme. Electrolux Eco Force tarkoittaa suorituskyvyn parantamista ja energian kulutuksen vähentämistä ilman kompromisseja muissa ominaisuuksissa ja toiminnoissa.

Lue lisää

Tutustu kaikkien aikojen
hiljaisimpaan pölynimuriimme

Uuden sukupolven UltraSilencer yhdistää erinomaisen puhdistustuloksen ja ainutlaatuisen miellyttävän käyttöäänen.

Lue lisää

Lämmitä. Viilennä. Miellyttävä lämpötila vuoden ympäri.

Uusilla EcoHeat-ilmalämpöpumpuilla viilennät ja lämmität energiatehokkaasti. Olipa ulkona tukala helle tai pistävä pakkanen, kotonasi on aina miellyttävä lämpötila.

Tarvitsetko apua imurin valitsemiseen?

Autamme sinua valitsemaan sopivan imurin. Imuroitko vähän joka päivä vai kerran viikossa? Onko sinulla lemmikkejä, allergia tai astma? Asutko suuressa omakotitalossa vai pienessä kerrostaloasunnossa? Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, löydät juuri sinulle sopivan imurin valikoimastamme.

Pölynimureiden hankintaopas

Parhaat siivousvinkkimme

Siivoaminen onnistuu jo alle minuutissa. Nopealla imuroinnilla pöydän tai sohvan alta on suuri vaikutus kodin yleisilmeeseen. Meillä on tarjota sinulle sopivat välineet, olipa sinulla imurointiin 30 sekuntia, 15 minuuttia tai kokonainen tunti. Imureiden lisäksi meillä on hyviä siivousvinkkejä, jotka haluamme jakaa kanssasi.

Tutustu siivousvinkkeihimme