Oikean pakastimen valitseminen

Jääkaapin ohella pakastin on yksi tärkeimmistä kodinkoneista. Miten osaamme valita oikean pakastimen? Lue neuvot ja vinkit, jotta valitsisit itsellesi sopivimman Electrolux-pakastimen.

Omat tarpeet

Tarvitsetko ison pakastimen, joka sopii suuremmallekin perheelle? Vai pidätkö enemmän tuoreesta ruoasta, ja haluat pitää pakastintasi vain hätävarastona pakastevihanneksille, hernepussille ja säilyttää siellä jääkuutioita? Electrolux tarjoaa kaappipakastimia, säiliöpakastimia ja pieniä pakastimia, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin ja ostosmääriin.

Asennuspaikkaan sopiva

Haluatko tyylikkäästi suunnitellun vapaasti sijoitettavan pakastimen, joka on keittiössäsi esillä? Vai kalusteisiin sijoitettavan laitteen, joka sopii mukavasti kalusteoven taakse? Ehkäpä haluat sijoittaa laitteen johonkin muualle kuin keittiöön. Electroluxin kalusteisiin sijoitettavat pakastimet on valmistettu Euroopan standardien mukaisesti ja sopivat useimpiin keittiöihin. Ja eri kokoisten vapaasti sijoitettavien laitteiden ansiosta löydät aina sopivan vaihtoehdon, halusitpa asentaa sen mihin tahansa.

Muotoilu

Pakastimien muotoilu on edistynyt pitkän matkaa siitä kun ne olivat vain valkoisia ja suorakulmaisia laitteita. Sulavalinjaisuus ja kurvikkuus ovat nyt suosiossa ja me Electroluxilla olemme sitä mieltä, että kehitys on vain menossa parempaan suuntaan. Laitteiden ulkoisen muotoilun lisäksi ihastusta herättää niiden sisätila - suunnittelijat ovat onnistuneesti varmistaneet, että pakastin sopii tyyliisi ja samaan aikaan tilankäyttö on mahdollisimman tehokasta.

Tilava pakastin

Hyvä suunnittelu ei ole vain ulkomuodon suunnittelemista. Suunnittelijat ovat ensisijaisesti ongelmien ratkaisijoita, toissijaisia taiteilijoita. Kauniin ulkomuodon lisäksi Electrolux -pakastimissa sisätila hyödynnetään parhaiten. Electrolux SpacePlus -tuotevalikoima maksimoi pakastimen sisätilan noudattaen samalla ulkomitoiltaan Euroopan standardeja. Joten kun vertailet eri malleja markkinoilla huomaat, että sisätilojen nettotilavuudessa on eroja. Pieni lisätila ei ole koskaan pahitteeksi.

Ympäristöystävällisiä tekoja

Yhä useammalle meistä on tärkeää, että hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja kaikki toimintamme on ekologista. Kaikkien kodinkoneiden ympäristövaikutuksesta n. 76 % syntyy niiden käytön aikana, ja pakastimien kohdalla asia vain korostuu, koska ne ovat päällä koko ajan. Tämä tarjoaa loistavan mahdollisuuden säästää huomattavasti energiaa ja ympäristöä! Electrolux tarjoaakin A+ ja A++ -luokan laitteita, jotka kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa A-luokan laitteisiin nähden.

Loistavaa, jääpaloja!

Pidätkö jääkylmistä juomista? Osassa Electrolux-pakastimissa on oveen integroitu jääpalakone, joka annostelee jääkuutioita suoraan lasiin tai kannuun. Kylmät juomat ovat täten aina taattuja.

Valikoimaan kuuluu myös pakastimia, jotka helpottavat elämääsi enemmän kuin uskotkaan. Niitä ei tarvitse nimittäin koskaan enää sulattaa. FrostFree -pakastin pitää sisätilan huurtumattomana, jolloin pakkaukset ja merkinnät ovat aina nopeasti ja vaivattomasti luettavissa. Ne pakastavat elintarvikkeesi nopeammin ja tehokkaammin kylmän ilman kierrätyksen johdosta, jolloin elintarvikkeesi säilyvät parempina pidempään. Ne myös maistuvat paremmilta sulatettaessa. Kaiken lisäksi FrostFree -pakastin säilyttää energialuokituksensa koko käytön ajan, koska seinämiin ei kerry eristävää huurretta.

 
Lähetä ystävälle

Lähetä toisillekin ystäville

Viestin esikatselu Hei! Ajattelin, että tämä saattaisi kiinnostaa sinua

Sulje
 
Valitse, missä haluat jakaa tämän
Sulje
 
Lähetä ystävälle

Lähetä toisillekin ystäville

Viestin esikatselu Hei! Ajattelin, että tämä saattaisi kiinnostaa sinua

Sulje