Yhtiö

Yrityksemme

Maailman johtaviin kodinkoneiden ja ammattikäyttöön tarkoitettujen keittiö- ja pesulalaitteiden valmistajiin kuuluva Electrolux myy vuosittain yli 40 miljoonaa tuotetta asiakkaille 150 eri maassa. Keskitymme huolella suunniteltuihin laitteisiin, joiden innovointi perustuu paljolti kuluttajien näkemyksiin. Näin pystymme paremmin täyttämään niin kuluttajien kuin ammattilaisten todelliset tarpeet. Tuotevalikoimaamme kuuluu kalusteuuneja, keittotasoja, lattialiesiä, mikroaaltouuneja, jääkaappeja, pakastimia, astianpesukoneita, pyykinpesukoneita, kuivausrumpuja ja -kaappeja sekä pölynimureita ja keittiön pienlaitteita. Myymämme tuotteet edustavat tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka ja Frigidaire. Vuonna 2011 Electroluxin myynti ylsi 102 miljardiin Ruotsin kruunuun (SEK), ja työllistimme kaikkiaan 53 000 työntekijää.

Lue lisää siirtymällä sivulle www.electrolux.com.Hans Stråberg jättää tehtävänsä Electroluxilla – uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Keith McLoughlin (julkaistu 27.9.2010)

Electroluxin toimitusjohtaja Hans Stråberg on esittänyt yrityksen hallitukselle toiveen luopua tehtävistään. Electroluxin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Keith McLoughlin, joka aloittaa tehtävissään 1.1.2011.

Vuodesta 2003 Electroluxilla työskennellyt McLoughlin on vastannut yrityksen suurten kodinkoneiden tutkimus- ja kehitysyksiköstä sekä työskennellyt Electroluxin Pohjois-Euroopan suurten kodinkoneiden yksikön johtajana.

Lue lisää siirtymällä newsroomiin tästä.
 
Lähetä ystävälle

Lähetä toisillekin ystäville

Viestin esikatselu Hei! Ajattelin, että tämä saattaisi kiinnostaa sinua

Sulje